\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 34357 Re: Vraagstuk van Leonardo van Pisa Goeiendag,Hoe los je nou de vergelijking op:402+a2=302+(50-a)2Alvast bedankt! iemand 2de graad ASO - dinsdag 29 december 2020 Antwoord Daar komt ie aan gevlogen:$\eqalign{ & 40^2 + a^2 = 30^2 + (50 - a)^2 \cr & 1600 + a^2 = 900 + 2500 - 100a + a^2 \cr & 1600 = 3400 - 100a \cr & 100a = 1800 \cr & a = 18 \cr} $Helpt dat? WvR dinsdag 29 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goeiendag,Hoe los je nou de vergelijking op:402+a2=302+(50-a)2Alvast bedankt! iemand 2de graad ASO - dinsdag 29 december 2020
iemand 2de graad ASO - dinsdag 29 december 2020
Daar komt ie aan gevlogen:$\eqalign{ & 40^2 + a^2 = 30^2 + (50 - a)^2 \cr & 1600 + a^2 = 900 + 2500 - 100a + a^2 \cr & 1600 = 3400 - 100a \cr & 100a = 1800 \cr & a = 18 \cr} $Helpt dat? WvR dinsdag 29 december 2020
WvR dinsdag 29 december 2020
©2001-2024 WisFaq