\require{AMSmath} Binomium van Newton BesteHoe kan ik vierde term van (a+b)4 bepalen? Riffat 3de graad ASO - zaterdag 12 december 2020 Antwoord Het binomium van Newton:$\left( {a + b} \right)^n = \sum\limits_{k = 0}^n {\left( {\begin{array}{*{20}c}n\\k\\\end{array}} \right)} \cdot a^{n - k} \cdot b^k$Met $n=4$ en de vierde term is de term met $k=3$. Vul $n$ en $k$ in en werk het uit.het binomium van Newton WvR zaterdag 12 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteHoe kan ik vierde term van (a+b)4 bepalen? Riffat 3de graad ASO - zaterdag 12 december 2020
Riffat 3de graad ASO - zaterdag 12 december 2020
Het binomium van Newton:$\left( {a + b} \right)^n = \sum\limits_{k = 0}^n {\left( {\begin{array}{*{20}c}n\\k\\\end{array}} \right)} \cdot a^{n - k} \cdot b^k$Met $n=4$ en de vierde term is de term met $k=3$. Vul $n$ en $k$ in en werk het uit.het binomium van Newton WvR zaterdag 12 december 2020
WvR zaterdag 12 december 2020
©2001-2024 WisFaq