\require{AMSmath} Exponentiële functies BesteIk begrijp niet hoe ik deze vraagstuk moet oplossen. Kunt u me helpen alstublieft?De grafiek van een exponentiele functie met voorschrift f(x)=b·ax bevat de punten P en Q. Bepaal a en b.Punt P(-2,48) en Q(2,3).Hoe moet ik de punten P en Q in een vergelijking stoppen als er maar a en b is?Bedankt alvast!Met vriendelijke groeten. Nisa H 3de graad ASO - zondag 6 december 2020 Antwoord Het in vullen van de $x$- en $y$-coördinaten geeft: $ \eqalign{ & 48 = b \cdot a^{ - 2} \cr & 3 = b \cdot a^2 \cr} $ Twee vergelijkingen met twee onbekenden. WvR zondag 6 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk begrijp niet hoe ik deze vraagstuk moet oplossen. Kunt u me helpen alstublieft?De grafiek van een exponentiele functie met voorschrift f(x)=b·ax bevat de punten P en Q. Bepaal a en b.Punt P(-2,48) en Q(2,3).Hoe moet ik de punten P en Q in een vergelijking stoppen als er maar a en b is?Bedankt alvast!Met vriendelijke groeten. Nisa H 3de graad ASO - zondag 6 december 2020
Nisa H 3de graad ASO - zondag 6 december 2020
Het in vullen van de $x$- en $y$-coördinaten geeft: $ \eqalign{ & 48 = b \cdot a^{ - 2} \cr & 3 = b \cdot a^2 \cr} $ Twee vergelijkingen met twee onbekenden. WvR zondag 6 december 2020
WvR zondag 6 december 2020
©2001-2024 WisFaq