\require{AMSmath} Vierkantwortel Beste ik heb deze oefening gekregen als voorbereiding van mijn examen en als antwood en mijn boek verteld mij dat het antwoord 3 moet zijn.√(((loga(27)+loga(275)-(3loga(0.125)))/(loga(3)+loga(6)))ik heb proberen te afwerken maar ik raak vast aan een stap√(((loga(3^(18)+loga1/2^((-3)·3))/(loga(18))kunt u mij verder helpen? Amber 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020 Antwoord Uit jouw laatste stap kan ik dit afleiden $\dots = \sqrt{\dfrac{\log_a{9^9 \cdot 2^9}}{\log_a{18}}}$Kun je zo verder? js2 zaterdag 5 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste ik heb deze oefening gekregen als voorbereiding van mijn examen en als antwood en mijn boek verteld mij dat het antwoord 3 moet zijn.√(((loga(27)+loga(275)-(3loga(0.125)))/(loga(3)+loga(6)))ik heb proberen te afwerken maar ik raak vast aan een stap√(((loga(3^(18)+loga1/2^((-3)·3))/(loga(18))kunt u mij verder helpen? Amber 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020
Amber 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020
Uit jouw laatste stap kan ik dit afleiden $\dots = \sqrt{\dfrac{\log_a{9^9 \cdot 2^9}}{\log_a{18}}}$Kun je zo verder? js2 zaterdag 5 december 2020
js2 zaterdag 5 december 2020
©2001-2024 WisFaq