\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91063 Re: Herleiding Excuus. Ik bedoel (6-4)/(6·4) = (3-2)/12 Herman Ouder - vrijdag 4 december 2020 Antwoord Je kunt het linker- en rechterlid uitrekenen:$\eqalign{ & \frac{{6 - 4}}{{6 \cdot 4}} = \frac{2}{{24}} = \frac{1}{{12}} \cr & \frac{{3 - 2}}{{12}} = \frac{1}{{12}} \cr} $Geen probleem toch? WvR vrijdag 4 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Excuus. Ik bedoel (6-4)/(6·4) = (3-2)/12 Herman Ouder - vrijdag 4 december 2020
Herman Ouder - vrijdag 4 december 2020
Je kunt het linker- en rechterlid uitrekenen:$\eqalign{ & \frac{{6 - 4}}{{6 \cdot 4}} = \frac{2}{{24}} = \frac{1}{{12}} \cr & \frac{{3 - 2}}{{12}} = \frac{1}{{12}} \cr} $Geen probleem toch? WvR vrijdag 4 december 2020
WvR vrijdag 4 december 2020
©2001-2024 WisFaq