\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61889 Re: Vraagstukken met stelsel en matrices Ik slaag er niet in om de vergelijkingen te vinden. Kan iemand helpen aub? Dirk V 3de graad ASO - maandag 23 november 2020 Antwoord 1. x + y + z + v = 35 2. 5x + 10y + 20z + 50v = 600 3. 10y + 20z = 5x + 50v 4. 50x + 5v = 5x + 50v + 225 of x + y + z + v = 35 5x + 10y + 20z + 50v = 600 -5x +10y + 20z - 50v = 0 45x - 45v = 225 of in een matrix : Oplossing : x = 10 , y = 10 , z = 10 , v = 5 LL maandag 23 november 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik slaag er niet in om de vergelijkingen te vinden. Kan iemand helpen aub? Dirk V 3de graad ASO - maandag 23 november 2020
Dirk V 3de graad ASO - maandag 23 november 2020
1. x + y + z + v = 35 2. 5x + 10y + 20z + 50v = 600 3. 10y + 20z = 5x + 50v 4. 50x + 5v = 5x + 50v + 225 of x + y + z + v = 35 5x + 10y + 20z + 50v = 600 -5x +10y + 20z - 50v = 0 45x - 45v = 225 of in een matrix : Oplossing : x = 10 , y = 10 , z = 10 , v = 5 LL maandag 23 november 2020
LL maandag 23 november 2020
©2001-2024 WisFaq