\require{AMSmath} Afgeleide bepalen Wat is de afgeleide van f(x)=cos(5x2)·sin(x)Ik kom er niet uit... Stijn Student hbo - woensdag 4 november 2020 Antwoord Wat dacht je van? $ \eqalign{ & f(x) = \cos \left( {5x^2 } \right) \cdot \sin (x) \cr & f'(x) = - \sin \left( {5x^2 } \right) \cdot 10x \cdot \sin (x) + \cos \left( {5x^2 } \right) \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = \cos \left( x \right) \cdot \cos (5x^2 ) - 10x \cdot \sin (x) \cdot \sin \left( {5x^2 } \right) \cr} $ Dat is de productregel en de kettingregel. Helpt dat?5. Rekenregels voor het differentiëren WvR woensdag 4 november 2020 Re: Afgeleide bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van f(x)=cos(5x2)·sin(x)Ik kom er niet uit... Stijn Student hbo - woensdag 4 november 2020
Stijn Student hbo - woensdag 4 november 2020
Wat dacht je van? $ \eqalign{ & f(x) = \cos \left( {5x^2 } \right) \cdot \sin (x) \cr & f'(x) = - \sin \left( {5x^2 } \right) \cdot 10x \cdot \sin (x) + \cos \left( {5x^2 } \right) \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = \cos \left( x \right) \cdot \cos (5x^2 ) - 10x \cdot \sin (x) \cdot \sin \left( {5x^2 } \right) \cr} $ Dat is de productregel en de kettingregel. Helpt dat?5. Rekenregels voor het differentiëren WvR woensdag 4 november 2020
WvR woensdag 4 november 2020
©2001-2024 WisFaq