\require{AMSmath} Functieonderzoek met een wortel Ik heb een functie f(x)= 1/√(x2+1). Het domein hiervan is blijkbaar R maar ik kwam uit op x=0 dus ik dacht R zonder 0. Hoe komt het dat dit alle R is? Melike Student universiteit België - zondag 1 november 2020 Antwoord Omdat x2+1 altijd groter of gelijk aan 1 is bestaat de functie voor alle x uit R. Voor x=0 is f(x)= 1/1 = 1Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 1 november 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een functie f(x)= 1/√(x2+1). Het domein hiervan is blijkbaar R maar ik kwam uit op x=0 dus ik dacht R zonder 0. Hoe komt het dat dit alle R is? Melike Student universiteit België - zondag 1 november 2020
Melike Student universiteit België - zondag 1 november 2020
Omdat x2+1 altijd groter of gelijk aan 1 is bestaat de functie voor alle x uit R. Voor x=0 is f(x)= 1/1 = 1Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 1 november 2020
jadex zondag 1 november 2020
©2001-2024 WisFaq