\require{AMSmath} Bepaal x (logx+6(x))-1 + logx(x-1) = 2+ (log2(x))-1Kunt u aub deze vraag uitleegen? Ik weet niet dat hoe moet ik naar de zelfde grondtal komen.Dank u Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020 Antwoord Gebruik de regel dat $$\frac1{\log_ab} = \log_ba $$dan kun je overal een $\log_x$ van maken. kphart woensdag 28 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(logx+6(x))-1 + logx(x-1) = 2+ (log2(x))-1Kunt u aub deze vraag uitleegen? Ik weet niet dat hoe moet ik naar de zelfde grondtal komen.Dank u Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020
Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020
Gebruik de regel dat $$\frac1{\log_ab} = \log_ba $$dan kun je overal een $\log_x$ van maken. kphart woensdag 28 oktober 2020
kphart woensdag 28 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq