\require{AMSmath} Rekenregels logaritme Kan jij aub deze vraag uitleggen met rekenregel?log1/2(√3) + log1/2(√2) - $\frac{1}{2}$log1/2241/2 is log baseMet vriendelijke groeten Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020 Antwoord Er staat$$\log_{\frac12}\left(\frac{\sqrt3\cdot\sqrt2}{\sqrt{24}}\right)$$vereenvoudig die breuk maar eens. kphart woensdag 28 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan jij aub deze vraag uitleggen met rekenregel?log1/2(√3) + log1/2(√2) - $\frac{1}{2}$log1/2241/2 is log baseMet vriendelijke groeten Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020
Riffat 3de graad ASO - woensdag 28 oktober 2020
Er staat$$\log_{\frac12}\left(\frac{\sqrt3\cdot\sqrt2}{\sqrt{24}}\right)$$vereenvoudig die breuk maar eens. kphart woensdag 28 oktober 2020
kphart woensdag 28 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq