\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90796 Re: Regel van l`Hopital Wat heb je gedaan bij stap 4 naar 5? Is 4-x+2 niet -x+6? Melike Student universiteit België - maandag 26 oktober 2020 Antwoord Bij ons thuis is 4 - (x + 2) = 4 - x - 2 = -x + 2.Soms moet je haakjes schrijven... WvR maandag 26 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat heb je gedaan bij stap 4 naar 5? Is 4-x+2 niet -x+6? Melike Student universiteit België - maandag 26 oktober 2020
Melike Student universiteit België - maandag 26 oktober 2020
Bij ons thuis is 4 - (x + 2) = 4 - x - 2 = -x + 2.Soms moet je haakjes schrijven... WvR maandag 26 oktober 2020
WvR maandag 26 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq