\require{AMSmath} Rekenprobleem d = [125.000.000/((0,0922*15)*250*435/100-7*(0,0922*15)^2*250*435^2/(1350.000*15)]^(1/2) =292 mm; Hoe kan ik deze uitrekenen kom er niet uit, antwoord in mm is gegeven. Ben 74 jaar. Peter Iets anders - vrijdag 9 oktober 2020 Antwoord Niet. De haakjes kloppen niet dus dat kan niet goed gaan. Als het van Minimale hoogte betonbalk door maximaal wapeningspercentage komt dan kan je daar 's vragen hoe ze aan 292 mm komen.Succes!NaschriftKennelijk is er net voor het rechte haakje aan het eind een haakje vergeten. Met het haakje er bij staat er:...en met mijn algebraprogramma komt daar dan netjes 291,335... uit, dus, zeg maar, afgerond naar boven is dat ongeveer 292 mm.Opgelost! WvR vrijdag 9 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
d = [125.000.000/((0,0922*15)*250*435/100-7*(0,0922*15)^2*250*435^2/(1350.000*15)]^(1/2) =292 mm; Hoe kan ik deze uitrekenen kom er niet uit, antwoord in mm is gegeven. Ben 74 jaar. Peter Iets anders - vrijdag 9 oktober 2020
Peter Iets anders - vrijdag 9 oktober 2020
Niet. De haakjes kloppen niet dus dat kan niet goed gaan. Als het van Minimale hoogte betonbalk door maximaal wapeningspercentage komt dan kan je daar 's vragen hoe ze aan 292 mm komen.Succes!NaschriftKennelijk is er net voor het rechte haakje aan het eind een haakje vergeten. Met het haakje er bij staat er:...en met mijn algebraprogramma komt daar dan netjes 291,335... uit, dus, zeg maar, afgerond naar boven is dat ongeveer 292 mm.Opgelost! WvR vrijdag 9 oktober 2020
WvR vrijdag 9 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq