\require{AMSmath} Vierkantswortels Bestaat er een rekenregel voor √(a+b)=...Zoals √(a·b)=√a·√b, ik vroeg het me af omdat mijn leerkracht erover begon... Alvast bedankt Jef 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020 Antwoord Het antwoord is simpelweg nee. hk zondag 4 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bestaat er een rekenregel voor √(a+b)=...Zoals √(a·b)=√a·√b, ik vroeg het me af omdat mijn leerkracht erover begon... Alvast bedankt Jef 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020
Jef 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020
Het antwoord is simpelweg nee. hk zondag 4 oktober 2020
hk zondag 4 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq