Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 90523 

Re: Groepen van functies

Ik krijg bij b het antwoord niet en hoe kom je bij c op -8x+16?

Hans B
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 september 2020

Antwoord

B: $\vphantom{\log}^2\log p =0$ als $p=1$, dus $4a=1$ oplossen.
C: $(4-x)^2 = x^2-8x+16$, toch? In je oorspronkelijke vraag stond niet $-8x+16$ maar $x^2-8x+16$.

kphart
donderdag 24 september 2020

©2001-2024 WisFaq