\require{AMSmath} Re: Re: Differentiequotiënten Dankuwel. Alleen krijg ik er geen honderd uit. In m’n antwoordenboekje staat het interval [9,17]. Alleen hoe ik de lijn van a=100 teken ik kom niet op dat antwoord. shnija Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 augustus 2020 Antwoord Het interval [9,17] geeft:$\eqalign{{{\Delta y} \over {\Delta x}} = {{y_B - y_A } \over {x_B - x_A }} = {{1600 - 800} \over {17 - 9}} = {{800} \over 8} = 100}$Je kunt de lijn a=100 overal neerleggen. Als de lijnen maar evenwijdig zijn. Dit is een goed antwoord, maar 't antwoord ligt dus niet vast.TIP: gebruik je geodriehoek om een lijn te vinden die evenwijdig is aan die van mij en door een paar mooie punten gaat. WvR zaterdag 15 augustus 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dankuwel. Alleen krijg ik er geen honderd uit. In m’n antwoordenboekje staat het interval [9,17]. Alleen hoe ik de lijn van a=100 teken ik kom niet op dat antwoord. shnija Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 augustus 2020
shnija Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 augustus 2020
Het interval [9,17] geeft:$\eqalign{{{\Delta y} \over {\Delta x}} = {{y_B - y_A } \over {x_B - x_A }} = {{1600 - 800} \over {17 - 9}} = {{800} \over 8} = 100}$Je kunt de lijn a=100 overal neerleggen. Als de lijnen maar evenwijdig zijn. Dit is een goed antwoord, maar 't antwoord ligt dus niet vast.TIP: gebruik je geodriehoek om een lijn te vinden die evenwijdig is aan die van mij en door een paar mooie punten gaat. WvR zaterdag 15 augustus 2020
WvR zaterdag 15 augustus 2020
©2001-2024 WisFaq