\require{AMSmath} Ccvx 219 juli opgave 1b Gegeven worden lijk k met vergelijking x-4y=2 en lijn l met vergelijking y=2x+7. Lijn m is evenwijdig aan lijn k en gaat door de oorsprong (0,0)Bereken algebraïsch de coördinaten van het snijpunt van lijn l en lijn m.Ik kom hier dus echt met geen vermogen uit. Alles wat ik probeer wijkt af van het antwoord in het antwoordenboek.. saida Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juli 2020 Antwoord De lijn $m$ heeft een vergelijking van de vorm $x-4y=b$. Vul $(0,0)$ in om $b$ te bepalen. En dan twee vergelijkingen die je zo krijgt oplossen. kphart zondag 19 juli 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven worden lijk k met vergelijking x-4y=2 en lijn l met vergelijking y=2x+7. Lijn m is evenwijdig aan lijn k en gaat door de oorsprong (0,0)Bereken algebraïsch de coördinaten van het snijpunt van lijn l en lijn m.Ik kom hier dus echt met geen vermogen uit. Alles wat ik probeer wijkt af van het antwoord in het antwoordenboek.. saida Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juli 2020
saida Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juli 2020
De lijn $m$ heeft een vergelijking van de vorm $x-4y=b$. Vul $(0,0)$ in om $b$ te bepalen. En dan twee vergelijkingen die je zo krijgt oplossen. kphart zondag 19 juli 2020
kphart zondag 19 juli 2020
©2001-2024 WisFaq