\require{AMSmath} Vraag 2a juni 2013 ccvx 2,7 - 0,1 · 41/3 $\to$ 27/10 - 41/30Hoe doe je dit? Saida Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juli 2020 Antwoord Uitschrijven geeft:$\eqalign{ & 2,7 - 0,1 \times {{41} \over 3} = \cr & 2{7 \over {10}} - {1 \over {10}} \times {{41} \over 3} = \cr & {{27} \over {10}} - {{41} \over {30}} \cr}$Helpt dat? WvR woensdag 8 juli 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2,7 - 0,1 · 41/3 $\to$ 27/10 - 41/30Hoe doe je dit? Saida Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juli 2020
Saida Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juli 2020
Uitschrijven geeft:$\eqalign{ & 2,7 - 0,1 \times {{41} \over 3} = \cr & 2{7 \over {10}} - {1 \over {10}} \times {{41} \over 3} = \cr & {{27} \over {10}} - {{41} \over {30}} \cr}$Helpt dat? WvR woensdag 8 juli 2020
WvR woensdag 8 juli 2020
©2001-2024 WisFaq