\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90183 Re: Wat is zijn startnummer? Niet helemaal ik krijg een verschil in de som van de even en oneven startnummers:Even: 2..4..6.......96Omgekeerd: 96..94..........2Optellen: 98..98..........98T=1+(96-2)/2=48S=48×98/2=2352Oneven: 1..3..5........97 97..............1 98.98 ........98T=1+(97-1)/2=49S=49×98/2=2401 mboudd Leerling mbo - maandag 6 juli 2020 Antwoord De som van de oneven startnummers is 2401 en de som van de even startnummers is 2352. Maar ze zouden hetzelfde moeten zijn. Het verschil is 49. Hij telt zijn eigen startnummer niet mee, dus?rekenkundige rijen WvR maandag 6 juli 2020 Re: Re: Wat is zijn startnummer? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Niet helemaal ik krijg een verschil in de som van de even en oneven startnummers:Even: 2..4..6.......96Omgekeerd: 96..94..........2Optellen: 98..98..........98T=1+(96-2)/2=48S=48×98/2=2352Oneven: 1..3..5........97 97..............1 98.98 ........98T=1+(97-1)/2=49S=49×98/2=2401 mboudd Leerling mbo - maandag 6 juli 2020
mboudd Leerling mbo - maandag 6 juli 2020
De som van de oneven startnummers is 2401 en de som van de even startnummers is 2352. Maar ze zouden hetzelfde moeten zijn. Het verschil is 49. Hij telt zijn eigen startnummer niet mee, dus?rekenkundige rijen WvR maandag 6 juli 2020
WvR maandag 6 juli 2020
©2001-2024 WisFaq