\require{AMSmath} Formule omvormen Kan iemand in de volgende formule n apart zetten?Wo = T x (1/1+i)m x 1-(1/1+i)n Nada L Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 juni 2020 Antwoord Ik heb hier en daar wat haakjes gezet. Is dit de juiste formule? $ W_0 = T\left( {{1 \over {1 + i}}} \right)^m \cdot \left( {1 - \left( {{1 \over {1 + i}}} \right)^n } \right) $ WvR donderdag 18 juni 2020 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand in de volgende formule n apart zetten?Wo = T x (1/1+i)m x 1-(1/1+i)n Nada L Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 juni 2020
Nada L Student Hoger Onderwijs België - donderdag 18 juni 2020
Ik heb hier en daar wat haakjes gezet. Is dit de juiste formule? $ W_0 = T\left( {{1 \over {1 + i}}} \right)^m \cdot \left( {1 - \left( {{1 \over {1 + i}}} \right)^n } \right) $ WvR donderdag 18 juni 2020
WvR donderdag 18 juni 2020
©2001-2025 WisFaq