\require{AMSmath} Buigpunten berekenen Hoe bereken ik de buigpunten van (x+1)2·exDe tweede afgeleide berekenen f'(x+1)2·exf' opnieuw de produktregel toepassen x2+4x+3·ex=0Hoe bereken ik nu de nulpunten?mvgr Edward Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2020 Antwoord Haakjes!$\eqalign{ & f(x) = (x + 1)^2 \cdot e^x \cr & f'(x) = \left( {x^2 + 4x + 3} \right) \cdot e^x \cr & f''(x) = \left( {x^2 + 6x + 7} \right) \cdot e^x \cr}$...en dan de tweede afgeleide op nul stellen, mogelijke kandidaten vaststellen, tekenverloop maken en je conclusies trekken...?4. Wat zijn buigpunten? WvR woensdag 17 juni 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik de buigpunten van (x+1)2·exDe tweede afgeleide berekenen f'(x+1)2·exf' opnieuw de produktregel toepassen x2+4x+3·ex=0Hoe bereken ik nu de nulpunten?mvgr Edward Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2020
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 juni 2020
Haakjes!$\eqalign{ & f(x) = (x + 1)^2 \cdot e^x \cr & f'(x) = \left( {x^2 + 4x + 3} \right) \cdot e^x \cr & f''(x) = \left( {x^2 + 6x + 7} \right) \cdot e^x \cr}$...en dan de tweede afgeleide op nul stellen, mogelijke kandidaten vaststellen, tekenverloop maken en je conclusies trekken...?4. Wat zijn buigpunten? WvR woensdag 17 juni 2020
WvR woensdag 17 juni 2020
©2001-2024 WisFaq