\require{AMSmath} De afgeleide berekenen Ik wil de afgeleide bereken van (x2+1)ex. Moet ik dan de produktregel toepassen? Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2020 Antwoord Je functie bestaat uit het product van twee functies y=x2+1 en y=ex. De productregel lijkt me een goed plan.3. Productregel WvR zondag 14 juni 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil de afgeleide bereken van (x2+1)ex. Moet ik dan de produktregel toepassen? Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2020
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2020
Je functie bestaat uit het product van twee functies y=x2+1 en y=ex. De productregel lijkt me een goed plan.3. Productregel WvR zondag 14 juni 2020
WvR zondag 14 juni 2020
©2001-2024 WisFaq