\require{AMSmath} Bewijs quotientregel (t/n)' = (t.n-1)' = ((t'(n-1) + (t .(-n-2)) = ((t'/n) + (-t/n2)) = ((t'.n/n2)-(t/n2)) = ((t'n)- t)/n2Welke fout maak ik ?Groetjes ,Jaap Jaap v Iets anders - zondag 7 juni 2020 Antwoord Hallo Jaap,Je vergeet de kettingregel: de afgeleide van n-1 is -n-2·n'. GHvD zondag 7 juni 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(t/n)' = (t.n-1)' = ((t'(n-1) + (t .(-n-2)) = ((t'/n) + (-t/n2)) = ((t'.n/n2)-(t/n2)) = ((t'n)- t)/n2Welke fout maak ik ?Groetjes ,Jaap Jaap v Iets anders - zondag 7 juni 2020
Jaap v Iets anders - zondag 7 juni 2020
Hallo Jaap,Je vergeet de kettingregel: de afgeleide van n-1 is -n-2·n'. GHvD zondag 7 juni 2020
GHvD zondag 7 juni 2020
©2001-2024 WisFaq