\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90032 Re: Een vergelijking opstellen naar aanleiding van een verhaaltje Wat snel! Bedankt. Ik was eerlijk gezegd ook zo ver, maar verder kom ik niet. Zou je zo vriendelijk willen zijn om hem helemaal uit te schrijven? Robert Iets anders - donderdag 4 juni 2020 Antwoord Ik had er al een linkje bijgezet voor meer informatie over het oplossen van stelsels.In dit geval ziet dat er zo uit:$\begin{array}{l} \left\{ \begin{array}{l} x + y = 120 \\ 0,1x + 0,2y = 15,50 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} x + y = 120 \\ x + 2y = 155 \\ \end{array} \right. \\ (2) - (1) \\ y = 35 \\ \left\{ \begin{array}{l} x = 85 \\ y = 35 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$A. Stelsels oplossen WvR donderdag 4 juni 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat snel! Bedankt. Ik was eerlijk gezegd ook zo ver, maar verder kom ik niet. Zou je zo vriendelijk willen zijn om hem helemaal uit te schrijven? Robert Iets anders - donderdag 4 juni 2020
Robert Iets anders - donderdag 4 juni 2020
Ik had er al een linkje bijgezet voor meer informatie over het oplossen van stelsels.In dit geval ziet dat er zo uit:$\begin{array}{l} \left\{ \begin{array}{l} x + y = 120 \\ 0,1x + 0,2y = 15,50 \\ \end{array} \right. \\ \left\{ \begin{array}{l} x + y = 120 \\ x + 2y = 155 \\ \end{array} \right. \\ (2) - (1) \\ y = 35 \\ \left\{ \begin{array}{l} x = 85 \\ y = 35 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$A. Stelsels oplossen WvR donderdag 4 juni 2020
WvR donderdag 4 juni 2020
©2001-2024 WisFaq