\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89961 Re: Haakjes wegwerken Ja, is desondanks nog steeds veel werk. Maar 't is niet zo makkelijk als tweede machten eigenschappen: (a+b)2 en (a-b)2. mboudd Leerling mbo - zondag 24 mei 2020 Antwoord Er is nog nooit iemand wijzer geworden door niks te doen. Je went er aan...Merkwaardige producten:(a+b)2=a2+2ab+b2(a-b)2=a2-2ab+b2(a+b)(a-b)=a2-b2(a+b)3=a2+3a2b+3ab2+b3(a-b)3=a3-3a2b+3ab2-b3Zo... WvR maandag 25 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, is desondanks nog steeds veel werk. Maar 't is niet zo makkelijk als tweede machten eigenschappen: (a+b)2 en (a-b)2. mboudd Leerling mbo - zondag 24 mei 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 24 mei 2020
Er is nog nooit iemand wijzer geworden door niks te doen. Je went er aan...Merkwaardige producten:(a+b)2=a2+2ab+b2(a-b)2=a2-2ab+b2(a+b)(a-b)=a2-b2(a+b)3=a2+3a2b+3ab2+b3(a-b)3=a3-3a2b+3ab2-b3Zo... WvR maandag 25 mei 2020
WvR maandag 25 mei 2020
©2001-2024 WisFaq