\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89925 Re: Vlak en hoek in een piramide Ok, danku ik zag niet dat BP loodrecht op TC stond, ik heb nu inderdaad BP=√(82-42)=4√3.En voor hoek b1 :sinhoek b1=√6/3\Rightarrowhoek b1 \approx55° hoekb =hoek DBP\approx2×55°=110° een klein verschilletje door grove afronding denk ik. mboudd Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 mei 2020 Antwoord Mooi. Meestal is het verstandig om pas op het laatst af te ronden en zoveel mogelijk door te rekenen met meer decimalen dan je nodig hebt.Doorsnedes construerenEen doorsnede tekenen WvR woensdag 20 mei 2020 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok, danku ik zag niet dat BP loodrecht op TC stond, ik heb nu inderdaad BP=√(82-42)=4√3.En voor hoek b1 :sinhoek b1=√6/3\Rightarrowhoek b1 \approx55° hoekb =hoek DBP\approx2×55°=110° een klein verschilletje door grove afronding denk ik. mboudd Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 mei 2020
mboudd Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 mei 2020
Mooi. Meestal is het verstandig om pas op het laatst af te ronden en zoveel mogelijk door te rekenen met meer decimalen dan je nodig hebt.Doorsnedes construerenEen doorsnede tekenen WvR woensdag 20 mei 2020
WvR woensdag 20 mei 2020
©2001-2025 WisFaq