\require{AMSmath} Parametervergelijkingen Hoe los ik cos(t)=-cos(2t) op? Er moet uitkomen t=$\pi$, maar hoe? Ik kom er niet uit. Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 mei 2020 Antwoord Je kunt cos(2t) schrijven als 2cos2(t)-1. Je krijgt dan een tweedegraadsvergelijking met cos(t) als variabele. Lukt het dan?NOOTJe krijgt meer oplossingen! WvR maandag 18 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik cos(t)=-cos(2t) op? Er moet uitkomen t=$\pi$, maar hoe? Ik kom er niet uit. Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 mei 2020
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 mei 2020
Je kunt cos(2t) schrijven als 2cos2(t)-1. Je krijgt dan een tweedegraadsvergelijking met cos(t) als variabele. Lukt het dan?NOOTJe krijgt meer oplossingen! WvR maandag 18 mei 2020
WvR maandag 18 mei 2020
©2001-2024 WisFaq