\require{AMSmath} Deelexamen 3 driehoek ABC Ik heb bij deze vraag iets niet goed gedaan voor het berekenen van hoek ACB. Ik heb de fout nog niet gevonden:Gegeven driehoek ABC A(-2,3) B (3,0), C(1,-3)Bereken hoek ACBCA=A-C=(-1,2)CB=B-C=(1,3)cos$\Phi$=|-3·1+6·3|/(√45√10)=6/5(√2)$\Rightarrow$0,56 rad (0,18$\pi$) ee moet uit komen 45°=1/4$\pi$. mboudd Leerling mbo - woensdag 13 mei 2020 Antwoord $\overrightarrow {CB} = \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\\end{array}} \right) - \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ { - 3} \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 2 \\ 3 \\\end{array}} \right)$Maar 't antwoord wat er uit zou moeten komen lijkt me niet correct. WvR woensdag 13 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb bij deze vraag iets niet goed gedaan voor het berekenen van hoek ACB. Ik heb de fout nog niet gevonden:Gegeven driehoek ABC A(-2,3) B (3,0), C(1,-3)Bereken hoek ACBCA=A-C=(-1,2)CB=B-C=(1,3)cos$\Phi$=|-3·1+6·3|/(√45√10)=6/5(√2)$\Rightarrow$0,56 rad (0,18$\pi$) ee moet uit komen 45°=1/4$\pi$. mboudd Leerling mbo - woensdag 13 mei 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 13 mei 2020
$\overrightarrow {CB} = \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\\end{array}} \right) - \left( {\begin{array}{*{20}c} 1 \\ { - 3} \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 2 \\ 3 \\\end{array}} \right)$Maar 't antwoord wat er uit zou moeten komen lijkt me niet correct. WvR woensdag 13 mei 2020
WvR woensdag 13 mei 2020
©2001-2024 WisFaq