\require{AMSmath} 3de deelexamen oefening Ik heb gekeken hoe ik de het volgende vlak kon tekenen maar op een of andere manier lukt me dat niet om de punten aan te geven waar zij dat willen.Gegeven:OP = $\lambda$(1,2) + $\mu$(3,2)1$\le\lambda\le$20$\le\mu\le$1Geef in een tekening aan waar de punten P zich bevinden. mboudd Leerling mbo - vrijdag 8 mei 2020 Antwoord Als de vector $\left( {\matrix{ 1 \cr 2 \cr } } \right)$ tekent dan kan een lijn door OB tekenen:$OB:\left( {\matrix{ x \cr y \cr } } \right) = \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 2 \cr } } \right)$Voor elke waarde van $\lambda$ krijg je dan een punt van de lijn $OB$.$\eqalign{ & \lambda = 0 \to (0,0) \cr & \lambda = 1 \to (1,2) \cr & \lambda = 2 \to (2,4) \cr & \lambda = 3 \to (3,6 \cr & \lambda = - 1 \to ( - 1, - 2) \cr}$Waar liggen nu de punten waarbij 1$\le\lambda\le$2? WvR vrijdag 8 mei 2020 Re: 3de deelexamen oefening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb gekeken hoe ik de het volgende vlak kon tekenen maar op een of andere manier lukt me dat niet om de punten aan te geven waar zij dat willen.Gegeven:OP = $\lambda$(1,2) + $\mu$(3,2)1$\le\lambda\le$20$\le\mu\le$1Geef in een tekening aan waar de punten P zich bevinden. mboudd Leerling mbo - vrijdag 8 mei 2020
mboudd Leerling mbo - vrijdag 8 mei 2020
Als de vector $\left( {\matrix{ 1 \cr 2 \cr } } \right)$ tekent dan kan een lijn door OB tekenen:$OB:\left( {\matrix{ x \cr y \cr } } \right) = \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 2 \cr } } \right)$Voor elke waarde van $\lambda$ krijg je dan een punt van de lijn $OB$.$\eqalign{ & \lambda = 0 \to (0,0) \cr & \lambda = 1 \to (1,2) \cr & \lambda = 2 \to (2,4) \cr & \lambda = 3 \to (3,6 \cr & \lambda = - 1 \to ( - 1, - 2) \cr}$Waar liggen nu de punten waarbij 1$\le\lambda\le$2? WvR vrijdag 8 mei 2020
WvR vrijdag 8 mei 2020
©2001-2024 WisFaq