\require{AMSmath} 2 de deel examen extremen bepalen Gegeven f(x)=cos2x-2sinx+1/2Bepaal aard en grootte van de extremen van f.Ik weet niet of mijn afgeleide goed is ik krijg een andere extreem dan in het model.f'(x)=0-1/2sinx-2cosx=01/2sinx =-2cosx1/2tanx=-2tanx =-4X=0.58$\pi$ dit antwoord is fout mboudd Leerling mbo - maandag 4 mei 2020 Antwoord Eh... $ \eqalign{ & f(x) = \cos (2x) - 2\sin (x) + \frac{1} {2} \cr & f'(x) = - \sin (2x) \cdot 2 - 2\cos (x) \cr & f'(x) = - 2\sin (2x) - 2\cos (x) \cr} $ Toch? WvR maandag 4 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven f(x)=cos2x-2sinx+1/2Bepaal aard en grootte van de extremen van f.Ik weet niet of mijn afgeleide goed is ik krijg een andere extreem dan in het model.f'(x)=0-1/2sinx-2cosx=01/2sinx =-2cosx1/2tanx=-2tanx =-4X=0.58$\pi$ dit antwoord is fout mboudd Leerling mbo - maandag 4 mei 2020
mboudd Leerling mbo - maandag 4 mei 2020
Eh... $ \eqalign{ & f(x) = \cos (2x) - 2\sin (x) + \frac{1} {2} \cr & f'(x) = - \sin (2x) \cdot 2 - 2\cos (x) \cr & f'(x) = - 2\sin (2x) - 2\cos (x) \cr} $ Toch? WvR maandag 4 mei 2020
WvR maandag 4 mei 2020
©2001-2024 WisFaq