\require{AMSmath} Tweede deel examen integraalrekening Gegeven zie figuur de grafiek van:f(x)=√xg(x)=1/√x0$<$a$<$1Ik loop vast op het primitieve van g ik heb de tekening en mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zaterdag 2 mei 2020 Antwoord Die $\eqalign{g(x) = \frac{1}{{\sqrt x }}}$ lijkt wel heel erg op de afgeleide van $y = \sqrt x$. Zeg maar op een factor 2 na. Dus?Of gebruik:$\eqalign{\int {x^n dx = \frac{{x^{n + 1} }}{{n + 1}} + C\,\,\,als\,\,\,n} \ne 1}$ WvR zondag 3 mei 2020 Re: Tweede deel examen integraalrekening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zie figuur de grafiek van:f(x)=√xg(x)=1/√x0$<$a$<$1Ik loop vast op het primitieve van g ik heb de tekening en mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zaterdag 2 mei 2020
mboudd Leerling mbo - zaterdag 2 mei 2020
Die $\eqalign{g(x) = \frac{1}{{\sqrt x }}}$ lijkt wel heel erg op de afgeleide van $y = \sqrt x$. Zeg maar op een factor 2 na. Dus?Of gebruik:$\eqalign{\int {x^n dx = \frac{{x^{n + 1} }}{{n + 1}} + C\,\,\,als\,\,\,n} \ne 1}$ WvR zondag 3 mei 2020
WvR zondag 3 mei 2020
©2001-2024 WisFaq