\require{AMSmath} Ongelijkheden Ik kom maar niet tot het antwoordmodel bij de volgende ongelijkheid.Los op:$\eqalign{3 + \frac{2}{x} \leq \frac{1}{{x + 1}}}$Ik kom tot:$\eqalign{\frac{{3x^2 + 4x + 2}}{{x(x + 1)}} \leq 0}$Hieruit krijg ik niet het antwoord -1$<$x$<$0.Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020 Antwoord Je gaat de goede kant op. Nu volgt:Stap 2.Bereken de nulpunten van teller en noemer.Stap 3.Maak een tekenverloop van teller, noemer en breuk.Stap 4.Geef de oplossing.Op Het oplossen van ongelijkheden kan je meer voorbeelden vinden. WvR donderdag 30 april 2020 Re: Ongelijkheden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom maar niet tot het antwoordmodel bij de volgende ongelijkheid.Los op:$\eqalign{3 + \frac{2}{x} \leq \frac{1}{{x + 1}}}$Ik kom tot:$\eqalign{\frac{{3x^2 + 4x + 2}}{{x(x + 1)}} \leq 0}$Hieruit krijg ik niet het antwoord -1$<$x$<$0.Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
Je gaat de goede kant op. Nu volgt:Stap 2.Bereken de nulpunten van teller en noemer.Stap 3.Maak een tekenverloop van teller, noemer en breuk.Stap 4.Geef de oplossing.Op Het oplossen van ongelijkheden kan je meer voorbeelden vinden. WvR donderdag 30 april 2020
WvR donderdag 30 april 2020
©2001-2024 WisFaq