\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89710 Re: Re: Examenvraag 83-84 (2) Dankuwel Bij de laatste vraag krijg ik helaas een verkeerde hoek ondanks herberekening:Bereken de hoek tussen de lijn AE en vlak DCE.Ik heb 0,15$\pi$. Zij hebben 0,37$\pi$. Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zondag 26 april 2020 Antwoord WvR zondag 26 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dankuwel Bij de laatste vraag krijg ik helaas een verkeerde hoek ondanks herberekening:Bereken de hoek tussen de lijn AE en vlak DCE.Ik heb 0,15$\pi$. Zij hebben 0,37$\pi$. Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zondag 26 april 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 26 april 2020
WvR zondag 26 april 2020
©2001-2024 WisFaq