\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89673 Re: Bedrag Totale kosten: 325,92welzijn 70/112 x 325,92 = 203,70zorg 42/112 x 325,92 = 122,22203,70-136,53= 67,17De zorg krijgt nog 67,17Is de berekening goed? Joey Leerling mbo - dinsdag 21 april 2020 Antwoord Volgens mij klopt het helemaal GHvD dinsdag 21 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Totale kosten: 325,92welzijn 70/112 x 325,92 = 203,70zorg 42/112 x 325,92 = 122,22203,70-136,53= 67,17De zorg krijgt nog 67,17Is de berekening goed? Joey Leerling mbo - dinsdag 21 april 2020
Joey Leerling mbo - dinsdag 21 april 2020
Volgens mij klopt het helemaal GHvD dinsdag 21 april 2020
GHvD dinsdag 21 april 2020
©2001-2024 WisFaq