\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89648 Re: Re: Examenopgave mbo 82-83 Dat heb ik verkeerd overgenomen. Ik geloof het wel. Ik ga de opgave niet helemaal opnieuw maken. mboudd Leerling mbo - zaterdag 18 april 2020 Antwoord Heel verstandig...De rest was prima. Je krijgt de uitwerking van mij:$\eqalign{ & V = \left( {\matrix{ 3 \cr 3 \cr 0 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 0 \cr 0 \cr } } \right) + \mu \left( {\matrix{ 1 \cr 1 \cr { - 1} \cr } } \right) \to y + z = 3 \cr & BCT = \left( {\matrix{ { - 3} \cr 3 \cr 0 \cr } } \right) + \rho \left( {\matrix{ 0 \cr 1 \cr 0 \cr } } \right) + \tau \left( {\matrix{ 1 \cr 1 \cr 3 \cr } } \right) \to 3x - z = - 9 \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr 3x - z = - 9 \cr} \right. \cr & x = \lambda \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr 3\lambda - z = - 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y + 3\lambda + 9 = 3 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y = - 3\lambda - 6 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & s = \left( {\matrix{ 0 \cr { - 6} \cr 9 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr { - 3} \cr 3 \cr } } \right) \cr & l = \left( {\matrix{ 3 \cr { - 3} \cr 0 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr { - 3} \cr 3 \cr } } \right) \cr}$Goed gedaan... WvR zaterdag 18 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dat heb ik verkeerd overgenomen. Ik geloof het wel. Ik ga de opgave niet helemaal opnieuw maken. mboudd Leerling mbo - zaterdag 18 april 2020
mboudd Leerling mbo - zaterdag 18 april 2020
Heel verstandig...De rest was prima. Je krijgt de uitwerking van mij:$\eqalign{ & V = \left( {\matrix{ 3 \cr 3 \cr 0 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr 0 \cr 0 \cr } } \right) + \mu \left( {\matrix{ 1 \cr 1 \cr { - 1} \cr } } \right) \to y + z = 3 \cr & BCT = \left( {\matrix{ { - 3} \cr 3 \cr 0 \cr } } \right) + \rho \left( {\matrix{ 0 \cr 1 \cr 0 \cr } } \right) + \tau \left( {\matrix{ 1 \cr 1 \cr 3 \cr } } \right) \to 3x - z = - 9 \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr 3x - z = - 9 \cr} \right. \cr & x = \lambda \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr 3\lambda - z = - 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y + z = 3 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y + 3\lambda + 9 = 3 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & \left\{ \matrix{ y = - 3\lambda - 6 \cr z = 3\lambda + 9 \cr} \right. \cr & s = \left( {\matrix{ 0 \cr { - 6} \cr 9 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr { - 3} \cr 3 \cr } } \right) \cr & l = \left( {\matrix{ 3 \cr { - 3} \cr 0 \cr } } \right) + \lambda \left( {\matrix{ 1 \cr { - 3} \cr 3 \cr } } \right) \cr}$Goed gedaan... WvR zaterdag 18 april 2020
WvR zaterdag 18 april 2020
©2001-2024 WisFaq