\require{AMSmath} Herleiden Hallo Wisfaq,Ik moet het volgende herleiden:-4a × -a = ?Ik snap niet hoe ik dit moet herleiden. Kunnen jullie mij helpen?Groet Benthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 8 april 2020 Antwoord Om te herleiden vermenigvuldig je de getallen met elkaar en de variabelen met elkaar. In plaats van $-a$ kan je ook lezen $-1\times a$. Je krijgt:$-4a \times -a = 4a^2$Want $-4\times-1=4$ en $a\times a=a^2$Helpt dat? WvR woensdag 8 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq,Ik moet het volgende herleiden:-4a × -a = ?Ik snap niet hoe ik dit moet herleiden. Kunnen jullie mij helpen?Groet Benthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 8 april 2020
Benthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 8 april 2020
Om te herleiden vermenigvuldig je de getallen met elkaar en de variabelen met elkaar. In plaats van $-a$ kan je ook lezen $-1\times a$. Je krijgt:$-4a \times -a = 4a^2$Want $-4\times-1=4$ en $a\times a=a^2$Helpt dat? WvR woensdag 8 april 2020
WvR woensdag 8 april 2020
©2001-2024 WisFaq