\require{AMSmath} 8. Logaritmische functies Wat is de afgeleide van 1/ln(x)?Meer voorbeelden Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 april 2020 Antwoord Wat dacht je hier van?$\eqalign{ & f(x) = \frac{1}{{\ln (x)}} \cr & f(x) = (\ln (x)){}^{ - 1} \cr & f'(x) = - 1 \cdot \left( {\ln (x)} \right)^{ - 2} \cdot \frac{1}{x} = - \frac{1}{{x\ln ^2 (x)}} \cr}$Helemaal duidelijk? Anders verder vragen! WvR woensdag 8 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van 1/ln(x)?Meer voorbeelden Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 april 2020
Loes Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 april 2020
Wat dacht je hier van?$\eqalign{ & f(x) = \frac{1}{{\ln (x)}} \cr & f(x) = (\ln (x)){}^{ - 1} \cr & f'(x) = - 1 \cdot \left( {\ln (x)} \right)^{ - 2} \cdot \frac{1}{x} = - \frac{1}{{x\ln ^2 (x)}} \cr}$Helemaal duidelijk? Anders verder vragen! WvR woensdag 8 april 2020
WvR woensdag 8 april 2020
©2001-2024 WisFaq