\require{AMSmath} Examenopgave mbo 75-76 Ik ben aan het bedenken hoe ik a. moet aanpakken. Snijpunt x-as, y is dan nul maar dan heb ik nog twee onbekenden:Ten opzichte van een rechthoekig assenstelsel OXYZ zijn gegeven de vlakken $\alpha$ en $\beta$:$\alpha$: 6x+2y+3z-6=0$\beta$: 2x-3y+z-2=0Bepaal de coördinaten van de snijpunten die de x-as, y-as en de z-as hebben met vlak $\alpha$.Bepaal een vectorvoorstelling van vlak $\beta$.Onderzoek de onderlinge ligging van van de vlakken $\alpha$ en $\beta$. Motiveer uw antwoord. mboudd Leerling mbo - zondag 5 april 2020 Antwoord Op de $x$-as is $y=0$ en $z=0$. Toch? WvR zondag 5 april 2020 Re: Examenopgave mbo 75-76 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben aan het bedenken hoe ik a. moet aanpakken. Snijpunt x-as, y is dan nul maar dan heb ik nog twee onbekenden:Ten opzichte van een rechthoekig assenstelsel OXYZ zijn gegeven de vlakken $\alpha$ en $\beta$:$\alpha$: 6x+2y+3z-6=0$\beta$: 2x-3y+z-2=0Bepaal de coördinaten van de snijpunten die de x-as, y-as en de z-as hebben met vlak $\alpha$.Bepaal een vectorvoorstelling van vlak $\beta$.Onderzoek de onderlinge ligging van van de vlakken $\alpha$ en $\beta$. Motiveer uw antwoord. mboudd Leerling mbo - zondag 5 april 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 5 april 2020
Op de $x$-as is $y=0$ en $z=0$. Toch? WvR zondag 5 april 2020
WvR zondag 5 april 2020
©2001-2024 WisFaq