\require{AMSmath} Afstand punt lijn in Rē Ik vind het vreemd dat het antwoord bij deze simpele berekening afwijkt met dat van mij:Bereken de afstand van punt Q(5,3/2) tot de lijn m: v=(-3,1)+m(-1,2)Normaalvergelijking 2x+y-5/√5=0d(Q,m)=2·5+11/2-5/√5=13/(2√5) het model geeft 33/(2√5) mboudd Leerling mbo - donderdag 2 april 2020 Antwoord De vergelijking is 2x+y+5=0. WvR donderdag 2 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind het vreemd dat het antwoord bij deze simpele berekening afwijkt met dat van mij:Bereken de afstand van punt Q(5,3/2) tot de lijn m: v=(-3,1)+m(-1,2)Normaalvergelijking 2x+y-5/√5=0d(Q,m)=2·5+11/2-5/√5=13/(2√5) het model geeft 33/(2√5) mboudd Leerling mbo - donderdag 2 april 2020
mboudd Leerling mbo - donderdag 2 april 2020
De vergelijking is 2x+y+5=0. WvR donderdag 2 april 2020
WvR donderdag 2 april 2020
©2001-2024 WisFaq