\require{AMSmath} Straal van een bol Hoe bereken je de straal van een bol van 400 kubieke meter? Adam B Student Hoger Onderwijs België - woensdag 1 april 2020 Antwoord Op deze pagina kan je formule vinden voor de inhoud van een bol met straal $r$:$Inhoud = \frac{4}{3}\pi r^3$Je weet dat de inhoud 400 m³ is dus je zult deze vergelijking op moeten lossen:$\eqalign{\frac{4}{3}\pi r^3 = 400}$Zou dat lukken? WvR woensdag 1 april 2020 Re: Straal van een bol ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de straal van een bol van 400 kubieke meter? Adam B Student Hoger Onderwijs België - woensdag 1 april 2020
Adam B Student Hoger Onderwijs België - woensdag 1 april 2020
Op deze pagina kan je formule vinden voor de inhoud van een bol met straal $r$:$Inhoud = \frac{4}{3}\pi r^3$Je weet dat de inhoud 400 m³ is dus je zult deze vergelijking op moeten lossen:$\eqalign{\frac{4}{3}\pi r^3 = 400}$Zou dat lukken? WvR woensdag 1 april 2020
WvR woensdag 1 april 2020
©2001-2024 WisFaq