\require{AMSmath} Van km/uur naar m/s 9 km/u = ... m/s?Omrekenen km/uur en m/s nina l Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 maart 2020 Antwoord Dat wordt dan:9 km/uur = 9000 m/uur = 9000/3600 m/s = 2,5 m/sBedenk dat er 1000 meter in een kilometer gaan en 3600 seconden in een uur. Dan kan het bijna niet fout gaan!Zie ook ...of ook zo...Dat is wel zo handig... WvR donderdag 26 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
9 km/u = ... m/s?Omrekenen km/uur en m/s nina l Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 maart 2020
nina l Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 maart 2020
Dat wordt dan:9 km/uur = 9000 m/uur = 9000/3600 m/s = 2,5 m/sBedenk dat er 1000 meter in een kilometer gaan en 3600 seconden in een uur. Dan kan het bijna niet fout gaan!Zie ook ...of ook zo...Dat is wel zo handig... WvR donderdag 26 maart 2020
WvR donderdag 26 maart 2020
©2001-2024 WisFaq