Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Rico

Kan iemand me zeggen of de oplossing OK is?
f(X)= 2X2-4 in het punt(3,f(3))
f'(3)= 4X = 12 = rico

heirma
3de graad ASO - donderdag 26 maart 2020

Antwoord

De oplossing lijkt me ok. De manier waarop je het opschrijft iets minder:
f'(x)=4x
f'(3)=4.3=12
12 is dan de rico van de raaklijn in het punt met x-coördinaat 3.

js2
donderdag 26 maart 2020

©2001-2024 WisFaq