\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89405 Re: Coördinaten , vectorvoorstelling en vergelijking Ja nu wel. Ik zit bij b. even te kijken hoe ik dit opgelost krijg:x=2+0l+2my=0+l-mz=3-l+my+z=3 mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 maart 2020 Antwoord Wat is er mis met de oplossing $y+z=3$? WvR dinsdag 24 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja nu wel. Ik zit bij b. even te kijken hoe ik dit opgelost krijg:x=2+0l+2my=0+l-mz=3-l+my+z=3 mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 maart 2020
mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 maart 2020
Wat is er mis met de oplossing $y+z=3$? WvR dinsdag 24 maart 2020
WvR dinsdag 24 maart 2020
©2001-2024 WisFaq