\require{AMSmath} Machten Ik snap de uitkomst van N=(3T^-1,12:2T)×T^3.15 niet. In de som staat dat ik hem kan herleiden tot:N=$1\frac{1}{2}$T^1.03 anonie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2020 Antwoord Het lijkt me vooral een kwestie van het toepassen van de rekenregels:$\eqalign{ & \frac{{3T^{ - 1,12} }}{{2T}} \cdot T^{3,15} = \cr & \frac{3}{2}T^{ - 2,12} \cdot T^{3,15} = \cr & 1\frac{1}{2}T^{1,03} \cr}$De rekenregels kan je vinden op 3. Rekenen met machten.Helpt dat? Anders nog maar 's verder vragen! WvR zaterdag 21 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap de uitkomst van N=(3T^-1,12:2T)×T^3.15 niet. In de som staat dat ik hem kan herleiden tot:N=$1\frac{1}{2}$T^1.03 anonie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2020
anonie Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 maart 2020
Het lijkt me vooral een kwestie van het toepassen van de rekenregels:$\eqalign{ & \frac{{3T^{ - 1,12} }}{{2T}} \cdot T^{3,15} = \cr & \frac{3}{2}T^{ - 2,12} \cdot T^{3,15} = \cr & 1\frac{1}{2}T^{1,03} \cr}$De rekenregels kan je vinden op 3. Rekenen met machten.Helpt dat? Anders nog maar 's verder vragen! WvR zaterdag 21 maart 2020
WvR zaterdag 21 maart 2020
©2001-2024 WisFaq