\require{AMSmath} Hoe groot is stroomsterkte I(t)? Arun Student hbo - zondag 15 maart 2020 Antwoord Wat dacht je van:$\eqalign{ & Q(t) = \left( {30 + 2t} \right)A \cr & l(t)=\frac{{dQ}}{{dt}}(t) = 2A \cr}$Dat is de afgeleide naar $t$. Meer moet het niets zijn... WvR zondag 15 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Arun Student hbo - zondag 15 maart 2020
Wat dacht je van:$\eqalign{ & Q(t) = \left( {30 + 2t} \right)A \cr & l(t)=\frac{{dQ}}{{dt}}(t) = 2A \cr}$Dat is de afgeleide naar $t$. Meer moet het niets zijn... WvR zondag 15 maart 2020
WvR zondag 15 maart 2020
©2001-2024 WisFaq