\require{AMSmath} Vierkantsvergelijking oplossen Ik krijg de vierkantsvergelijking niet opgelost zonder de ABC=formule. Kan iemand me helpen ik krijg geen grootste gemeenschappelijke deler:Gegeven lijn m: v=(-2,0)+l(1,1) en punt P(-5,7).Lijnen getrokken door P maken met lijn m een hoek waarvan |cos$\Phi$|=5/√29Ik kom nu op de vierkantsvergelijking:21a2-58ab-21b2=0 hoe krijg je -58 opgedeeld dat dit het product is van 21×21=441 en som -58? mboudd Leerling mbo - maandag 9 maart 2020 Antwoord Dat moet vast 21a2-58ab+21b2 zijn! WvR maandag 9 maart 2020 Re: Vierkantsvergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg de vierkantsvergelijking niet opgelost zonder de ABC=formule. Kan iemand me helpen ik krijg geen grootste gemeenschappelijke deler:Gegeven lijn m: v=(-2,0)+l(1,1) en punt P(-5,7).Lijnen getrokken door P maken met lijn m een hoek waarvan |cos$\Phi$|=5/√29Ik kom nu op de vierkantsvergelijking:21a2-58ab-21b2=0 hoe krijg je -58 opgedeeld dat dit het product is van 21×21=441 en som -58? mboudd Leerling mbo - maandag 9 maart 2020
mboudd Leerling mbo - maandag 9 maart 2020
Dat moet vast 21a2-58ab+21b2 zijn! WvR maandag 9 maart 2020
WvR maandag 9 maart 2020
©2001-2024 WisFaq