\require{AMSmath} Limiet van een functie BesteIk moet de lim berekenen vanf(x)= -x2 met a = 2Ik kom 4 uitKan dit kloppen?Hartelijk dank heirma Student universiteit - zaterdag 1 februari 2020 Antwoord In het functievoorschrift staat geen $a$ en het is niet duidelijk welke limiet je wilt berekenen. Dat kan niet kloppen. Maar misschien bedoel je dit:$\mathop {\lim }\limits_{x \to 2} - x^2 $Maar daar komt geen 4 uit:$\mathop {\lim }\limits_{x \to 2} - x^2 = - 2^2 = - 4$Toch? WvR zaterdag 1 februari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk moet de lim berekenen vanf(x)= -x2 met a = 2Ik kom 4 uitKan dit kloppen?Hartelijk dank heirma Student universiteit - zaterdag 1 februari 2020
heirma Student universiteit - zaterdag 1 februari 2020
In het functievoorschrift staat geen $a$ en het is niet duidelijk welke limiet je wilt berekenen. Dat kan niet kloppen. Maar misschien bedoel je dit:$\mathop {\lim }\limits_{x \to 2} - x^2 $Maar daar komt geen 4 uit:$\mathop {\lim }\limits_{x \to 2} - x^2 = - 2^2 = - 4$Toch? WvR zaterdag 1 februari 2020
WvR zaterdag 1 februari 2020
©2001-2024 WisFaq