\require{AMSmath} Onderzoek of m en n elkaar snijden op een basis {a,b,c} Gegeven is een basis {a,b,c}Onderzoek of de gegeven lijnen m en n elkaar snijden als:m: v = a - b + l(2a + c)n: w = 2b + c + m(a - b)Ik krijg voor m twee verschillende waarden 2 en 3. In het antwoord staat dat m=3 en l=1 en het stelsel onafhankelijk is en is er een snijpunt. mboudd Leerling mbo - woensdag 22 januari 2020 Antwoord Je bent op regel 4 een 1 vergeten.Er moet staan: $a(1+2\lambda-\mu) + ... $Dan zou het moeten kloppen! WvR donderdag 23 januari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is een basis {a,b,c}Onderzoek of de gegeven lijnen m en n elkaar snijden als:m: v = a - b + l(2a + c)n: w = 2b + c + m(a - b)Ik krijg voor m twee verschillende waarden 2 en 3. In het antwoord staat dat m=3 en l=1 en het stelsel onafhankelijk is en is er een snijpunt. mboudd Leerling mbo - woensdag 22 januari 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 22 januari 2020
Je bent op regel 4 een 1 vergeten.Er moet staan: $a(1+2\lambda-\mu) + ... $Dan zou het moeten kloppen! WvR donderdag 23 januari 2020
WvR donderdag 23 januari 2020
©2001-2024 WisFaq