\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89062 Re: Vlakken zien in een kubus Ok. Voor c, heb ik inderdaad dezelfde voor OBFH als in het antwoord. Ik geef een alternatief :v = l(a+c) + mbVoor ACGE heb ik wel een meteen een aalternatief als in het antwoordenboek dat is:v = a + l(c-a) + mb.Zijn deze alternatieven wel goed? mboudd Leerling mbo - maandag 20 januari 2020 Antwoord Ze zijn beide goed. Well done! WvR maandag 20 januari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok. Voor c, heb ik inderdaad dezelfde voor OBFH als in het antwoord. Ik geef een alternatief :v = l(a+c) + mbVoor ACGE heb ik wel een meteen een aalternatief als in het antwoordenboek dat is:v = a + l(c-a) + mb.Zijn deze alternatieven wel goed? mboudd Leerling mbo - maandag 20 januari 2020
mboudd Leerling mbo - maandag 20 januari 2020
Ze zijn beide goed. Well done! WvR maandag 20 januari 2020
WvR maandag 20 januari 2020
©2001-2024 WisFaq