\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88959 Re: Re: Re: Uitdrukken van coordinaten in vectoren Ik kom tot het volgende punt PQ: 2/3b+m(1/2a-1/b)voor OF geldt v=laAls ik deze aan elkaar gelijk stel dan krijg ik de parameterwaarden maar die komen bij mij niet overeen zoals in het antwoord ik weet niet waarom?Omdat het best veel schrijfwerk is heb ik mijn antwoord opgestuurd:Ik heb l=2/3 en m=2/3Het antwoord heeft l= 11/2 en m=-2/3 wat ik niet helemaal begrijp. mboudd Leerling mbo - donderdag 16 januari 2020 Antwoord $\mu \cdot (-b) \neq -2\mu b$ js2 dinsdag 21 januari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom tot het volgende punt PQ: 2/3b+m(1/2a-1/b)voor OF geldt v=laAls ik deze aan elkaar gelijk stel dan krijg ik de parameterwaarden maar die komen bij mij niet overeen zoals in het antwoord ik weet niet waarom?Omdat het best veel schrijfwerk is heb ik mijn antwoord opgestuurd:Ik heb l=2/3 en m=2/3Het antwoord heeft l= 11/2 en m=-2/3 wat ik niet helemaal begrijp. mboudd Leerling mbo - donderdag 16 januari 2020
mboudd Leerling mbo - donderdag 16 januari 2020
$\mu \cdot (-b) \neq -2\mu b$ js2 dinsdag 21 januari 2020
js2 dinsdag 21 januari 2020
©2001-2024 WisFaq