\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88824 Re: Functies en grafieken Bijvoorbeeld : 3 op √(x-1)(6-x) mohame 3de graad ASO - zondag 15 december 2019 Antwoord Als je dit bedoelt:$\eqalign{f(x) = \frac{3}{{\sqrt {(x - 1)(6 - x)} }}}$dan...Bij nulpunten bij gebroken functies moet de teller nul zijn (en de noemer niet tegelijk nul). In dit geval is dat niet mogelijk. De grafiek heeft geen nulpunten.Zoiets? WvR zondag 15 december 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bijvoorbeeld : 3 op √(x-1)(6-x) mohame 3de graad ASO - zondag 15 december 2019
mohame 3de graad ASO - zondag 15 december 2019
Als je dit bedoelt:$\eqalign{f(x) = \frac{3}{{\sqrt {(x - 1)(6 - x)} }}}$dan...Bij nulpunten bij gebroken functies moet de teller nul zijn (en de noemer niet tegelijk nul). In dit geval is dat niet mogelijk. De grafiek heeft geen nulpunten.Zoiets? WvR zondag 15 december 2019
WvR zondag 15 december 2019
©2001-2024 WisFaq